Detaljan recept na veb stranici

Неке гастрономске суптилности
Савршено јача зидове крвних судова, лагане салате од свежег поврћа, обрађене било којим биљним уљем. За добробит је очигледно да се салате морају конзумирати сваки дан.
Увек треба да запамтите да је боље јести него јести. Зато је потребно да завршите оброк са благим осећајем глади.
Приликом кувања, размотрите компатибилност производа. Тако млеко и његови деривати нису компатибилни са рибом и месом живине, воћем и махунаркама. Такође слабо комбинован грашак са печуркама и диња са медом.
Пре него што почнете са главним јелима треба да попијете пола чаше воде на собној температури како би се у желуцу формирала одређена количина која не дозвољава да садржи више хране него што је потребно.
Зелени чај је веома користан за људе са проширеним венама. Ово вредно пиће је добро користити током дана. Зелени чај помаже у редуковању крви, што заузврат помаже да се крвни судови ослободе непотребног стреса.
Сировине за прављење чаја могу бити свеже лишће рибизле, по могућности црне боје. Од бобичастог воћа истог грмља добро је припремити здрав желе и желе, џемове и воћне напитке, које је потребно унети у дневни мени.
Окрошка и зелени купус који се кува у киселу или шпинату сматрају се неопходним првим течајевима у врелим летњим данима. За разлику од месних масноћа, ова јела не уништавају зидове крвних судова и не утичу негативно на њихове вентиле.